1KRM_logo_medium

Hans Ringers

Als tandarts afgestudeerd in 1982 aan de Rijksuniversiteit Groningen. Praktijk gestart in 1983 in De Lier en Kwintsheul. Praktijken samengevoegd in Kwintsheul in 1999. Na extra opleidingen en nascholingen gespecialiseerd in orthodontie, implantologie en lachgassedatie. Extra verdiept in esthetische tandheelkunde, parodontologie, bleken, kroon en brugwerk en facings.

BIG no. 19023495902

Fatos Kaya

Afgestudeerd als mondzorgkundige in 2009 en full time werkzaam als mondzorgkundige met  orthodontie  en eenvoudig kroon- en brugwerk als extra specialisme . Tevens werkzaam aan het ACTA  ,  docente bij Dental Best Practice en docente intern en leidinggevende aan het totale preventieteam .

Miriam   

Begon in de praktijk als baliemedewerkster en is nu een volwaardige officemanage met als extra taak het personeelsbeleid .Tevens webmaster van de praktijk.

Lianne

Begon als tandartsassistente in een andere praktijk. Behaalde daar tevens haar diploma als preventieassistente. Is nu ook gediplomeerd orthodontieassistente gediplomeerd voor kleine restauratieve tandheelkunde, anaesthesie en kleine tandtechniek.

Janneke

Begon in onze praktijk als tandartsassistente. Behaalde in korte tijd het diploma preventie- ,  anaesthesie –  en orthodontie assistente en is tevens chirurgie assistente .

Carin

Kwam als herintreder terug als tandarts assistente en balieassistente in de praktijk. Zij is gediplomeerd voor sealen en behaalde intern certificering voor tandsteen verwijdering en dpsi score. Tevens is zij  orthodontieassistente.

Lisa 

Heeft als stagiaire haar opleiding hier gevolgd en wil graag bij ons zich verder verdiepen in haar vak . Nu is ze preventieassistente .

Sandra

Zij is onze nieuwste aanwinst . Zij behaalde in 2016 haar diploma preventie-assistente bij Dental Best Practice en eerder al haar anaesthesie diploma . Zij was al 8 jaar werkzaam in deze sector .